Oavsett om du är en person med hög cykelvana, och ställer höga krav på din utrustning, eller är motionären som enbart vill röra lite mer på dig för att må bra är Motionscykel.net sidan för dig. Vill genom tips om produkter bidra till förbättrad folkhälsa i Sverige.

Genom oss hittar du ett brett sortiment av motionscyklar med olika tekniska funktionaliteter och till olika prisklasser. Observera att denna sida enbart agerar som förmedlare till återförsäljare av motionscyklar. Eventuella frågor som rör produkter eller beställningar får ni ställa direkt till respektive återförsäljare.

Lycka till i ditt val av ny motionscykel!


Rekommendationer

Gillar att att träna tillsammans med andra personer? Då kanske innebandy kan vara något för dig? Det är en enkel sport som inte ställer så höga krav om ni är ett kompisgäng som vill spela lite på skoj. För att kunna spela innebandy på bästa sätt, oavsett nivå, behövs utrustning anpassad till både spelstil och kunskap. Vi rekommenderar er att vända er till Innebandyarenan den dagen ni ska köpa ny klubba eller andra produkter. Genom dem hittar ni kanske själva vad ni vill ha i deras breda sortiment. Annars är det bara att ni kontaktar dem, så får ni support i världsklass när det gäller att hitta den utrustning som passar bäst.